Sinterklaas komt weer naar Bakkeveen en zoekt vrienden!

Op zaterdag 19 november 2016 komt Sinterklaas weer naar Bakkeveen. Zet deze datum alvast in je agenda! Binnenkort vind je hier meer informatie over de intocht.

Toch kun je je nauwelijks voorstellen hoeveel voorbereiding het Sinterklaas en de Pieten kost om “zomaar” elke plaats in Nederland te bezoeken gedurende de Sinterklaasperiode. Gelukkig zijn er in Bakkeveen mensen te vinden die Sint een warm hart toe dragen en hem met raad en daad bijstaan. Zo is het mogelijk om dit prachtige sprookje, waar de Goedheiligman zélf zo rotsvast in gelooft, te laten blijven bestaan. Zo lukt het ook hem om ieder jaar weer veel kinderen blij te maken en samen met zijn Pieten voor veel vreugde te zorgen.

Alleen… De schatkist van Sint is niet onuitputtelijk en in deze duurdere tijden komt de bodem ervan soms echt wel in zicht. Juist daarom kun je nu Vriend worden van Sinterklaas! Door hem met een kleine of grotere vrijwillige bijdrage, eenmalig of structureel financiëel te steunen. Zijn helpers van de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen, zullen zorgen dat je bijdrage zeer goed wordt besteed. En het spreekt voor zich dat je vervolgens een keertje extra je schoentje mag zetten.

Wil je de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen steunen, maak dan je grote of kleine bijdrage over op rekeningnummer NL 74 INGB 000 72 43 521 van de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen. Als je ons steunt met minimaal 25,- euro, ontvangt je als dank ook een kleine attentie! Vermeld dan wel even je adres bij de overschrijving.

Kijk voor meer informatie over de intocht op: www.sintbakkeveen.nl of op de Facebookpagina.

help_sinterklaas.jpg

 

 

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie