Nog 13 dagen…

Nog 13 dagen.

Wildbeheereenheid Tsjonger en Ald Djip gevestigd in het bosrijke zuidoost Fryslân viert haar 25-jarig jubileum met een Faunafair op zaterdag 15 oktober 2016.
De fair wordt `s morgens om 10.00 uur geopend door de Friese gedeputeerde Johannes Kramer.
Alle stands en activiteiten kunt u vinden in en rondom Hotel & Restaurant De Stripe te Wijnjewoude en op het veldje naast Meinsma Fietsen.
In de Jagerstent geeft Wildbeheereenheid Tsjonger en Ald Djip uitleg over schadebestrijding, wildbeheer en jacht. Uiteraard is daar ook de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging vertegenwoordigd.
Aanwezige stands zijn o.a.: Jachtshop Hemker en Bekking, BFVW/vogelwacht Donkerbroek, politie bijzondere wetten, , Jachtpraktijk Heutink, Veluwse cadeaushop, SBNL, Stichting Zweethonden Nederland, foto Karin, Frisian Motors en John Melis over reptielen en amfibieën. Wolvenvereniging Nederland heeft helaas afgehaakt.
Activiteiten zijn o.a. de Nederlandse Schietsimulator, nestkastjes timmeren en de roofvogelshow van Valkerij Rijssen. De roofvogelshow begint rond 13.30 uur. Voor iedereen een geweldige happening.
De dag wordt muzikaal opgeluisterd met jachthoornmuziek van Après Chasse en de krachtige stemmen van het Noord Nederlands Jagerskoor Prins Hendrik. Tevens treedt `s morgens voor u op het dorpskoor de Dúnsjongers uit Bakkeveen.
Voor de kleinste natuurvrienden is er een springkussen.


Kortom een dag die u niet mag missen.

 

flyer-faunafair-2016-1b-jpg-definitief

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie