Poes is ontsnapt

[8 september] Poes is teruggevonden in een boom !

Mijn poes in op bezoek bij dierenarts Tillema aan de Foarwurkerwei ontsnapt (gisteren, maandag) en rende richting Duerswaldmerwei. Ze heeft een blauw bandje met adreskoker.

Henny Pronk,
email [email protected]
tel: 0516-541812

Geplaatst in: Oproepen

1 reactie op “Poes is ontsnapt

  1. Marit Sijtsema zegt:

    Een kat blijft vaak de eerste dagen in de buurt van de plek waar ze terecht is gekomen en zal zich daar goed verstoppen dus probeert u haar te roepen of te lokken met iets om te eten. Ze zal uw stem en van eventuele gezinsleden herkennen. Vergeet ook niet haar vermissing te melden bij Amivedi! Dit landelijk orgaan houdt zich bezig met vermiste en gevonden dieren. Drachten en omgeving bel 088-0064617 [email protected]
    Ook kunt u de dierenasiels op de hoogte stellen en de dierenambulances omdat de kat uiteraard ook bij een aanrijding betrokken kan zijn geweest of al gevonden is en door hun opgehaald.
    Flyers maken met foto en verdere gegevens en deze verspreiden en ophangen. Deze kunt u dan ook naar de dierenartsen, dierenasiels en Amivedi sturen. Ik hoop dat uw kat spoedig weer in goede gezondheid thuiskomt! !
    Marit Sijtsema, Siegerswoude

Geef een reactie