Letterlijk en figuurlijk flexibiliteit bij SDM

Na een succesvol eerste seizoen van Sport- en dansschool SDM – op haar nieuwe hoofdlocatie in Marum – is nu het tweede seizoen van start gegaan. Naast het gegeven dat Marum nu de vaste trainingslocatie is voor de SDM wedstrijdteams, blijkt ook de animo voor zowel haar yoga, bodypump, cardio en core, totalbody, pilates, bootcamp, theater én diverse danslessen (van 3 jaar t/m volwassenen) op alle diverse leslocaties (De Wilp, Bakkeveen, Marum, Leek, Grijpskerk, Surhuisterveen, Buitenpost en Zevenhuizen) stijgen.
Komende periode is er volop ruimte voor gratis proeflessen. Nieuw in Marum is de uitbreiding met streetdance/hiphop én lyrical/modern voor volwassenen. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die voor ‘de fun’ wil dansen, een basis niveau is niet nodig.

Een gunstig voordeel ten opzichte van andere sportaanbieders is dat bij SDM een abonnement – te allen tijde- per kalendermaand opzegbaar is én je dus niet hoeft te tekenen voor een (half)jaarcontract. Een ander voordeel is dat je nooit alleen aan de slag hoeft. Voel de extra motivatie door het deelnemen in een groep, want alle lessen van SDM zijn in groepsverband.

Voor een overzicht van alle lessen, locaties, tarieven én andere informatie:www.s-d-m.nl

Bureau Zus
Tevens zijn de dames de Jong (van SDM) gestart met een nieuwe onderneming onder de naam ‘Bureau Zus’. Of je nou wat extra handjes nodig hebt óf als je de volledige coördinatie voor het één of ander uit handen wilt geven, de dames de Jong helpen je graag! Bij Bureau Zus vind je enthousiaste dames en heren in diverse vakgebieden. Voor boekingen van crew en/of entertainment: kijk je op: www.bureauzus.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie