Vlooienmarkt 06 augustus 2016

Vandaag een dag vol verrassingen:

 1. De velden hebben het de afgelopen tijd zwaar te verduren gehad en het zou een weekje aardig droog weer worden met veel wind….dat betekent droge velden op zaterdag. Maar er kwamen flinke buien die gewoon uit het niets ontstonden (op vrijdagmiddag nog een bui waar 8 mm uit viel) dus de velden bleven zwak.
 2. Er kwamen gelukkig maar 612 standhouders…dat betekende dat we bepaalde velden mooi voor de helft hoefden te vullen.
 3. Er kwamen vele bezoekers…waardoor de velden weer veel benut moesten worden….dat betekende veel improvisatiewerk voor de parkeerploeg.
 4. Er werden portemonnees verloren, terug gebracht en ook weer aan de rechtmatige eigenaren overhandigd. PLUIM voor de EERLIJKE vinders
 5. ondanks de zwakke velden zijn er maar 2 auto’s vast komen te zitten en met hulp van de trekker op de weg geholpen
 6. Velen kwamen erachter dat er komende zaterdag (13 augustus) alweer een markt is

Zelfs de fotograaf werd ingezet in de parkeerploeg om alles in goede banen te kunnen leiden. Dat betekende dat hij niet erg veel plaatsjes heeft kunnen schieten. Maar er is toch een klein overzicht uit het fotorolletje gekomen.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2016, Vlooienmarkten

4 reacties op “Vlooienmarkt 06 augustus 2016

 1. henk zegt:

  Mijn favoriete vlomarkt. Te groot geworden? Meeste mensen komen om 10 uur aan. Snel er doorheen. Om 12 uur beginnen de eerste verkopers al in te pakken. Veel te korte tijd. Waarom niet wat later eindigen? b.v. 1 of 2 uur extra.

 2. Grietje zegt:

  Ben ik helemaal met henk eens,waarom niet later beginnen? en later ophouden? je kunt de markt nooit belopen,ook is er geen tijd om even bij te komen op het terras met een lekker bakkie

 3. Jacob de Vries zegt:

  Tot nu toe horen we meer: “wat fijn dat de markt tot 13.00 uur duurt, dan hebben we ook nog wat aan de middag.” Let wel dat is dan een opmerking van de standhouders. Voor dat bakkie op terras moet je gewoon tijd nemen! van 07.00 uur tot 13.00 uur is 6 uren dat lijkt mij toch meer dan voldoende. Neem je mooi de hele dag mee kun je zelfs ’s middags nog naar een andere markt, of gewoon boodschappen doen of een hapje eten in de Brink of de Plaza of Het Doolhofpark/Bospaviljoen. Of een boswandeling maken en dan een kop thee drinken bij de Slotpleats.

Geef een reactie