Maandagenda TIP 3Provinciënland

Sinds mei van dit jaar brengt TIP 3Provinciënland te Bakkeveen een toeristische maandagenda uit. In deze agenda zijn activiteiten en bezienswaardigheden verzameld in onze regio. TIP = Toeristisch Informatie Punt; het kantoor is gevestigd naast de slotplaats te Bakkeveen.
3Provinciënland is het gebied rond Bakkeveen: ca 12 dorpen in totaal. klik hier

De agenda wordt verspreid bij alle vestigingen van Bakkerij Van der Molen (Bakkeveen, Ureterp, Wijnjewoude, Donkerbroek en Haulerwijk). Daarnaast hangt de agenda bij alle campings en vele horeca bedrijven.

Ook jouw evenement ook in de agenda of wil je een digitale kopie? mail even naar [email protected]

Hebben we ons net bedacht dat de agenda ook op www.bakkeveen.nl geplaatst moet worden. Hierbij….. klik hier

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

Geef een reactie