Dodo festival editie 2016

Het tweedaagse Dodo Festival met op vrijdag Dodo Live en zaterdag Dodo Dance was weer een groot succes.

Elk jaar wordt het Dodo Festival weer mooier, groter en dat voor zo’n klein gezellig toeristisch dorpje als Bakkeveen. Zo’n Festival komt er natuurlijk niet vanzelf, hier zijn vele maanden aan voorbereiding aan vooraf gegaan. Alle lof en hulde aan de organisatie, vrijwilligers en diegene die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Op de vrijdagmiddag waren er activiteiten voor de jeugd georganiseerd en in de tussentijd waren er live optredens op het podium. Zo waren er dit jaar op Dodo Live op het middagprogramma vele Nederlandstalige bands/artiesten te bewonderen en in de avond o.a. een coverband ABBA, Jelle B en X- Static die de avond afsloot.

Zaterdag was Dodo Dance, dat dit jaar voor de 2de keer is georganiseerd. Een totaal ander soort muziek, wat ook weer een totaal ander soort publiek aantrekt en dat maakt het festival toch wel divers. Naarmate de avond vorderde en de avondklok inging, ging het dance feest dan ook echt helemaal los. De avond werd afgesloten met Biggi, Noisy Champ, Lady Bee en de Kroegtijgers.

Vele bezoekers kijken alweer uit naar editie 2017.

Onderstaand een aantal foto’ van het festival.

Meer foto’s van het dodo festival zijn hier en hier te bekijken.

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie