Veel 2-daagse workshops in Natuurvriendenhuis

De vrijwilligers van het Natuurvriendenhuis Allardsoog (Een West) op het 3-provinciënpunt tussen Haulerwijk, Een en Bakkeveen hebben voor de maand september elke week een twee-daagse workshop creatief georganiseerd.

Het huis en de omgeving hebben een inspirerende werking op gasten en bezoekers. Daarop inspelend kan er deelgenomen worden aan:

  • een workshop Prikvilten door Lizzy Enegelen: een leuke techniek om stoffen met ruwe wol te versieren zonder water en zeep maar met een speciale naald. Voor de liefhebbers wordt er ook de mogelijkheid geboden om nat te vilten (6 en 7 september).
  • Het doorgeven van oude handwerktechnieken is de passie van Gerbregt Noorman. Hier komen technieken als Gympen, Scandinavisch breien, Schaapherderssteek enzovoort aan de orde (13 en 14 september).
  • Om helemaal tot rust te komen kun je de techniek van het Zentangle leren. Via een basispatroon van Ineke Russchen teken je alle spanningen van je af (20 en 21 september).
  • Op 27 en 28 september gaan Greet Vriezema en Siepie Stelma de technieken om vogeltaarten te ontwerpen en uit te voeren uitleggen. Deze taarten zijn leuk om te maken en staan prachtig in ieders tuin of op het balkon!

Voor meer informatie neem je contact op met Marion Stam 088-099-0971 of [email protected]

http://nivon.nl/natuurvriendenhuis-allardsoog-een-west/

Geplaatst in: NIVON Allardsoog

Geef een reactie