Nog 5 weken tot het Dodo Festival !

Lieve mensen,

De voorbereidingen voor het Dodo Festival zijn weer in volle gang! Iedere zaterdag wordt er door enthousiaste vrijwilligers hard geklust om opnieuw twee fantastische festivaldagen neer te zetten. Op 19 en 20 augustus kunt u het resultaat van deze inspanningen komen bewonderen op het festivalterrein aan de Mjumsterwei in Bakkeveen. Daarnaast kunt u op die dagen genieten van de optredens van verschillende artiesten (van Jannes en Dré Hazes tot Lady Bee en Praia del Sol) en zijn er op vrijdag toffe kinderactiviteiten en is er die dag een braderie.

Op www.dodofestival.nl kunt u de gehele line-up bekijken en tot 14 augustus uw kaarten voor Dodo Dance (20 augustus) met korting bestellen. Dodo Live (19 augustus) is, net als voorgaande jaren, gratis toegankelijk! En als u dan toch op het festivalterrein rondloopt, zijn muntjes wel handig en ook die zijn met korting te bestellen! Voor €50,- koopt u online nu 25 muntjes en hiermee bespaart u €12,50! En dat geld kunt u dan weer gebruiken voor andere dingen..

Nou, we hopen dat u er net zoveel zin in heeft als wij en we zien u graag op 19 en 20 augustus bij het Dodo Festival 2016!

St. Dodo Festival

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie