Jeugd-nacht-excursie

Jeugdnachtexcursie met lantaarntjes over heide Mandefjild Bakkeveen

In het donker is het spannend in een groot natuurgebied! Dieren ritselen in de struiken en horen we daar een wegrennende ree? Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en wel in voor avontuur? Trek dan je laarzen aan en ga donderdag 28 juli mee op jeugdnachtexcursie met It Fryske Gea over het Mandefjild, bij Bakkeveen. Van 19.00 tot 21.00 uur wandelen we met lantaarns onder begeleiding van een gids van It Fryske Gea door de natuur. Onderweg leer je over het dierenrijk en het nachtleven in het bos. Opgeven kan t/m een dag van tevoren via tel. 0511-539618. Deelname is voor kinderen van leden van It Fryske Gea gratis, niet-leden betalen € 4,-.

De nachtdieren ontwaken…
Zodra het donker is, komen de nachtdieren in actie. Je herkent ze aan hun geluiden. Geritsel van een egel, een wegvluchtende ree of een schreeuwende uil. En wat is dat voor getimmer? Oh, de specht is druk in de weer. Samen met een gids lopen we door de donkere natuur en laten ons leiden door het licht van de maan en de sterren. En als het nou heel donker is, dan hebben we gelukkig onze lantaarns nog om het pad te verlichten. Ontdek de nacht tijdens deze lantaarnwandeling.

Geplaatst in: Algemeen, t Fryske Gea

3 reacties op “Jeugd-nacht-excursie

  1. lucas zegt:

    Van 19 – 21 uur nachtexcursie met lantaarn in juli?

  2. S zegt:

    Dat was ook mijn gedachte, kun je beter een zonnebril mee nemen…

  3. a zegt:

    Deze excursie is geannuleerd

Geef een reactie