Aanmelden VI zomerkamp bij v.v. Bakkeveen is nu mogelijk. UPDATE !!!!!!

Daar er te weinig inschrijvingen zijn voor de 2e week; zal deze vervallen.

Wel worden alle deelnemers  van week 2 ( krijgen persoonlijk bericht ) toegevoegd aan de 1ste week ( week 29 voor 9 jarigen t.e.m. 15 jarigen )   * zie onderstaande tekst

 

Eerder vermelde tekst

v.v. Bakkeveen organiseert:

Met trots kunnen wij u melden dat de voetbalkampen bij v.v. Bakkeveen dit jaar weer een vervolg gaan krijgen.

Beroeps-voetbalorganisatie Sportpartners en Voetbal International (voetbalblad) heeft i.s.m. v.v. Bakkeveen de handen ineen geslagen en gaan er voor zorgen dat het wederom een groot succes gaat worden. Ook dit jaar krijgen de deelnemers weer een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld.

Onder leiding van enthousiaste trainers worden de kinderen gedurende de 5 dagen op een plezierige wijze middels diverse trainingsvormen bezig gehouden. Naast de trainingsvormen worden er ook diverse andere spelvormen aangeleerd, is er een voetbalquiz, wordt er een persconferentie gegeven, gaat men een voetbaltoernooi spelen en verrassingen met o.a. Smart Goals en nog veel meer..

Iedereen vanaf 9 jaar kan hier aan deelnemen. (je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub)

De Voetbal International zomerkamp vinden plaats in:

Week 29 van 18 juli t/m 22 juli ( 9 t/m 12 jaar)

Week 30 van 25 juli t/m 29 juli ( 12 t/m 15 jaar)*

*Bij voldoende inschrijvingen zal deze week doorgaan, anders moet u rekening houden dat het samengevoegd wordt met de eerste week.

De kinderen ontvangen bij binnenkomst een fraai voetbaltenue (andere kleurstelling) én een bal om mee te trainen. Op het eind krijgen de kinderen een heel fraai en uniek voetbalpaspoort met daarin de scores en aantekeningen van datgene wat ze gepresteerd hebben.

Tevens wordt er onder de deelnemers een heuse VI-Travel-trip verloot. Maak kans op een onvergetelijke trip naar een buitenlandse wedstrijd en geniet van een fantastisch verblijf.

 

Deelname aan de Voetbal International zomerkamp bedraagt € 195,00 (all-in!!) Incl. 4 overnachtingen, eten en drinken (3x per dag), voetbaltenue, bal, etc…

Inschrijven is vanaf nu mogelijk op: http://www.sportpartners.nl/projecten/zomerkampen/bakkeveen/

Wil je hierbij aanwezig zijn schrijf je dan snel is want VOL = VOL !!

Train, speel en HAVE FUN tijdens de Voetbal International zomerkamp bij v.v. Bakkeveen.

 

Voor informatie kunt u terecht bij Sportpartners.

Contactpersoon: Johan Scholten 06-54338375 of [email protected]

 

 

Geplaatst in: Voetbal, Voetbaldagen vv Bakkeveen

Geef een reactie