SDM: 2x Europees kampioen Hiphop

Afgelopen weekend zijn de twee oudste demoteams van Sport en dansschool SDM ‘Supreme’ en ‘PressPlay’ naar Duitsland afgereisd om daar deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen Hiphop. Het team Supreme kwam uit in de hiphop categorie ‘junior’ en het team PressPlay deed mee aan de ‘senior-categorie’. Zondag 17 mei kwamen ze allebei al met gemak door de finale, ze haalden daar zelfs de hoogste ranking. Maandag 18 mei was de grand finale én via een live stream kon het thuisfront toekijken hoe daar beide teams Europees Kampioen werden. De teams hebben zich nu rechtstreeks geplaatst voor het WK hiphop in Orlanda (Amerika) dat in 2017 plaatsvindt.

De dansers zijn inmiddels weer thuis en gaan nu eerst hard aan de bak met de voorbereidingen voor de SDM eindshow die 8 en 9 juli in MartiniPlaza te Groningen plaatsvindt. Meer informatie hierover: www.s-d-m.nl

Facts op een rijtje:

  • Wat: Europees Kampioen Hiphop 2016
  • Teams: Supreme (juniors) en Pressplay(seniors)
  • Dansschool: Sport- en dansschool SDM
  • Trainingslocatie: Marum (Groningen)
  • Woonplaatsen dansers: divers (zowel Groningen als Friesland)
  • Wanneer: zo 15 en  ma 16 mei 2016
  • Bond/organisator: Varsity Europe
  • Locatie EK: Moviepark Germany
Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie