NK Survivalrun Jeugd in Havelte

In een zonovergoten Havelte werden zondag de Nederlandse Kampioenschappen survivalrun voor jeugd georganiseerd. Aan het kampioenschap deden 250 jeugdige survivalrunners mee, waarvan 10 leden van de survivalclub van Bakkeveen. In de prachtige bosrijke omgeving waren twee routes uitgezet. Voor de jeugd van 10 t/m 14 jaar een parcours met een lengte van 6,5 km en 29 hindernissen. En voor de jeugd van 15 t/m 17 jr een parcours van 8 km met 35 hindernissen.

Het warme weer was fantastisch voor de toeschouwers en vrijwilligers, maar minder prettig voor de deelnemers. Er werd volop gestreden en de warmte zorgde voor oververhitting. Niet iedereen was daarom tevreden met het behaalde resultaat. Wel hebben we met zijn allen weer veel plezier gehad. De beste prestaties waren van:

Jeugd 10–12jr / 6,5 kmJeugd 13-14jr / 6,5 km
5e Jannik van der Beek 50.44
11e Jesse Hamstra 54.44
6e Rick Scholte 45.18

Met sportieve groet, Survivalclub Bakkeveen

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie