Koningsdag-viering: warm

Steeds een slechtweer optie achter de hand…. en deze was nu, 27 april 2016, nodig. Dat is voor het eerst in de 20 jaren.

Ca 6 graden en af en toe buien. Niet leuk om dan op de kindervrijmarkt te zitten kleumen.

Dundelle werd voor een groot deel ingericht om de activiteiten binnen te kunnen houden: de vrijmarkt, het gratis ijs, spelletjes, luchtkussen, schminken. Alleen het ponyrijden en ballonnen oplaten werd buiten gedaan…

Gelukkig dat er wat minder mensen kwamen dan anders, anders was het te vol geweest ! Het was erg gezellig en warm binnen, terwijl het buiten kouder was dan tijdens de kerstdagen.

Jeen Bouma is al 20 jaar medeorganisator geweest; de laatste jaren deed hij de voorbereidingen steeds meer alleen (draaiboek gewoon in zijn hoofd). Hij heeft te kennen gegeven met dit jaarlijkse gezellige gebeuren te willen stoppen. Om de andere organisatoren te ondersteunen zijn er wel 1 of meer nieuwe commissieleden nodig ! Neem contact op met Jeen Bouma: [email protected]  of beter nog: app  06 12 63 50 50

 

Geplaatst in: Koningsdag

Geef een reactie