Vlooienmarkt 02 april 2016

Het heeft een tijdje geduurd, maar daar is tie dan: de eerste fotoreportage van de vlooienmarktenreeks van 2016.

Een enerverende eerste markt waar we veel van kunnen leren. Niet omdat er zoveel standhouders op kwamen dagen, dat zijn we wel gewend. Nee het ging nu vooral om externe factoren: Het weer en de verbouwing. In onze ogen hebben we steeds in de media (facebook en op de www.bakkeveen.nl) vermeld dat het wel eens een penibele zaak kon worden, deze eerste markt. Veel regen in de aanloop en mooi weer in het eerste weekeinde van april. Daarnaast nog de verbouwing van het terrein rond Dúndelle.

Maar goed: We hebben te doen met de situatie zoals die is/was. Gelukkig hadden veel standhouders gehoor gegeven aan de mededeling om op tijd (de eerste 30 waren er al om 04.00 uur) niet met een aanhanger te komen. Op deze manier konden we allemaal wat inschikken en hebben toch nog zo’n 300 standhouders een plaats toe gewezen gekregen. Daarmee was het echt vol (dat was zo rond 06.30 uur), want ja er moet ook nog plaats overblijven voor de parkerende bezoekers. Ook die kwamen in grote getale, wat toch ook weer problemen opleverde omdat het grote stuk land toch wel veel van haar draagkracht had laten varen. De velden waren hier en daar zo nat dat er binnen de kortste keren al een 4-tal auto’s vast kwamen te zitten.

We willen hierbij nogmaals onze excuses aanbieden aan een ieder die zich op welke manier dan ook benadeeld gevoeld heeft. Wij zullen lering trekken uit deze voor ons nieuwe ervaring. En dat in die vele jaren dat er al vlooienmarkten in Bakkeveen georganiseerd worden.

We houden moed erin: tot de volgende vlooienmarkt op 07 Mei 2016

Geplaatst in: vlooienmarkt_2016

3 reacties op “Vlooienmarkt 02 april 2016

  1. Joop Nieuwdam zegt:

    Volgens mij is de volgende markt op 7 mei ,

  2. Jacob zegt:

    Klopt helemaal Joop is 07 mei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. S zegt:

    Graag strengere controlle ivm parkeren om half 7 stonden de lytse kamp en skarkamp al vol !!!

Geef een reactie