Recreatiekrant “Bakkeveen Actief”

Afgelopen week is de 4e uitgave van de “Bakkeveen Actief” verspreid. Een krant vol activiteiten en bezienswaardigheden voor het zomerseizoen. Activiteiten om van te genieten of zelf aan deel te nemen.

Vanaf dit jaar gaan we de naam 3 Provinciënland gebruiken voor het gebied rond Bakkeveen, in totaal 12 dorpen. Op het kaartje bovenaan de pagina’s in de krant staat het gebied aangegeven. Het gebied kent een grote variatie aan landschappen die je al wandelend of fietsend kunt verkennen. Steeds meer dorpen in ons gebied timmeren aan de weg op recreatief of cultuur historisch vlak. In deze bewaarkrant vind je al veel informatie over deze ontwikkelingen. We wensen je een prettig verblijf in onze regio.

De krant is op 20.000 adressen bezorgd in Opsterland, delen Ooststellnigwerf en aangrenzende dorpen (echet meestal alleen binnen de bebouwde kom). Geen krant ontvangen?

Klik hier voor de digitale versie van de krant.

TIP 3 Provinciënland, gevestigd te Bakkeveen (naast de Slotplaats)


Geplaatst in: Vakantie, Zien en doen

Geef een reactie