Inschrijving GIANT Survivalrun

Inschrijving GIANT Survivalrun Bakkeveen

Aanstaande zondag 1 mei om 9.00uur opent de inschrijving voor de Giant Survivalrun in Bakkeveen. De survivalrun vind dit jaar plaats op zaterdag 10 september en er zijn twee afstanden; 6 en 8,5km. Deze afstanden kun je individueel, in koppel, als ouder-kind of met een team van 4 personen trotseren.

De 6km heeft 24 hindernissen en is voor de meesten goed te doen. Zeker voor teams waarbij de deelnemers elkaar kunnen helpen als het moeilijk en zwaar wordt. Wil je aan de 8,5km meedoen dan moet je goed getraind zijn. Deze afstand heeft 35 hindernissen en die zijn zonder survivalervaring erg pittig te noemen.

Er is ruimte voor max. 1000 deelnemers en de startkaarten vliegen weg, VOL is VOL!

Info en inschrijven www.survivalrunbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie