Hoofdsponsor GIANT Survivalrun Bakkeveen

Tijdens de jeugdsponsoractie is bekend gemaakt dat Veenstra Garage & Mechanisatiebedrijf Bakkeveen dit jaar naast de Giant Survivalrun ook hoofdsponsor is voor de Scholie-Run!

Veenstra Garage & Mechanisatiebedrijf Bakkeveen is als dealer in Noord-Nederland actief met de verkoop van de GIANT-knikladers. Deze kleine shovels met vele verschillende mogelijkheden, worden veel gebruikt door boerenbedrijven, stratenmakers en hoveniers. Door de verschillende onderdelen die bevestigd kunnen worden, zijn ze multi inzetbaar. Bouwe Veenstra vertelt enthousiast over de survivalclub, “ik voetbal zelf en heb een drukke baan maar het begint wel te kriebelen als ik de survivalaars zo bezig zie. Het kan zo maar gebeuren dat ik straks ook eens in de touwen ga hangen”.

TWEE SURVIVALRUNS IN BAKKEVEEN
Van 13 tot 15 april organiseert de survivalclub de Scholie-Run. Deze survivalrun speciaal voor scholieren is een korte uitvoering van de run in september. “Wij willen hiermee meer jeugd in beweging krijgen en hopen dat ze lid worden van een sportclub.” Aldus Johan Scholte, voorzitter van de survivalclub. Overigens schort het de club zelf niet aan leden, inmiddels zijn het er al 130, waarvan 85 jeugdleden.

Op zaterdag 10 september barst de 4e editie van de GIANT Survivalrun weer los in Bakkeveen. Dit jaar zijn er max. 1000 startplaatsen beschikbaar. Een geweldige uitdaging voor de organisatie, die hier zeer enthousiast over is: “we gaan elk jaar een stapje vooruit en maken bewuste keuzes om het voor de deelnemers, de vrijwilligers, het publiek en de inwoners van Bakkeveen aantrekkelijk te houden.” Aldus Kees van der Werff medebestuurslid van dit evenement.

Het decor van de run wordt gevormd door de prachtige natuur van Bakkeveen. De start en finish vinden plaats bij recreatiecentrum Dúndelle.

Wie durft de uitdaging aan!? De inschrijving opent op 1 mei 2016, en zoals de ervaring leert: VOL = VOL.

Voor meer informatie: www.survivalrunbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie