Himmelploeg tandje lager

Op dinsdag 12 april gaan beide basisscholen in Bakkeveen zwerfvuil opruimen. Dit doen ze tussen 12:30 en 14 uur. De scholen maken de wijde omgeving van de scholen schoon. Om ervoor te zorgen dat er ook daadwerkelijk vuil wordt aangetroffen heeft de Himmelploeg besloten tijdelijk het dorp aan de oostzijde van de vaart niet in haar routes mee te nemen.

De Himmelpoeg heeft zich maandagmiddag 4 april beperkt tot het buitengebied (Mandefjild, Kreilen, Biskop, Duerswaldmerwei, Houtwal en omgeving). Rond de pannakooi, parkeerterreinen en omliggende gebieden is op 4 april niet opgeruimd en zal op maandag 11 april ook niet opgeruimd worden.

Want …… op dinsdag 12 april “poetsen” de leerlingen van de basisscholen alles weer schoon.

De Himmelploeg

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie