Survival-Bakkeveen scoort hoog.

Survivalclub Bakkeveen op podium bij Poiesz jeugdsponsorgala

In een bomvol WTC expo in Leeuwarden was gisteravond de bekendmaking van de jeugdsponsoractie van de Poiesz. Vanuit heel Noord-Nederland waren er meer dan 500 verenigingen en ca. 5000 leden aanwezig. Voor de survivalclub uit Bakkeveen was het erg spannend omdat ze wisten dat er net als vorig jaar, weer een podiumplaats in zat.

De jeugdsponsoractie startte in februari en na een langzame start steeg de club gestaag in de ranglijst. De survivalclub stimuleert al haar leden, ook de niet Bakkeveners om hun boodschappen bij de Poiesz in Bakkeveen te doen en zo samen sponsormunten te sparen. De presentatie van de survivalclub bij de Poiesz werd door de inwoners van Bakkeveen erg gewaardeerd. Buiten de winkel was met behulp van de hoofdsponsor Giant en garage en mechanisatiebedrijf Veenstra uit Bakkeveen een hindernis gebouwd. Iedereen prees de inzet van de jeugdleden die het winkelende publiek hielp met het dragen van de winkelmandjes en de dozen. Die zaterdag zijn er heel veel sponsormunten opgehaald.

De laatste week van de sponsoractie was de knaller en zijn er 9000 munten ingeleverd! Het personeel van de Poiesz gaf aan dat de mensen met potten vol munten langs kwamen. Dit was het laatste zetje en heeft er voor gezorgd dat de survivalclub bij de laatste tien op het podium stond.  Van de 538 deelnemende clubs is de survivalclub op de 6e plaats geëindigd en is er een bedrag van € 1.599,- opgehaald. Een fantastisch bedrag waar de club weer heel veel leuke dingen mee kan doen. We gaan een hindernis bouwen specifiek voor de jeugd en een deel gaan we gebruiken voor het jeugdkamp.

De club wil iedereen hartelijk danken voor het sparen en de bijdrage in welke vorm dan ook. Kijkend naar de afgelopen weken waar we het één en ander voor de kiezen hebben gekregen weten wij het nu zeker, de survivalclub hoort bij Bakkeveen!!

Bea en Greetje namens de activiteitencommissie van Survivalclub Bakkeveen

Geplaatst in: Algemeen, Survival

Geef een reactie