Waterlinie wandel2daagse

Friese Waterlinie wandel2daagse 21 en 22 mei

De Friese Waterlinie wandel2daagse voert u op zaterdag 21 en/of zondag 22 mei langs de unieke verdedigingslinie in Zuidoost Friesland. Het is beleven en genieten langs de riviertjes de Lende en de Tsjonger en het vroegere veengebied tussen Kuinre en Bakkeveen. De lengte van de route is 84 km, die in twee etappes gelopen wordt met afstanden van 42, 25, 15 en 8 km. per dag, langs een boeiend stuk Friese geschiedenis in een zeer afwisselend landschap.

De Friese Waterlinie wordt omschreven als één van de mooiste pareltjes in Zuidoost Friesland!

Op diverse plaatsen langs de rivieren De Lende, Tjonger en het Oosten van Friesland zijn sporen van de oude verdedigingslinie zichtbaar gemaakt. Alweer voor de vierde keer gaan we naar de bijna vergeten wereld en ontdekken opnieuw de Friese Waterlinie…

Voor info: www.doelgerichtwandelen.nl

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

Geef een reactie