Outdoor fitness: elke woensdagavond

OUTDOOR FITNESS elke woensdagavond

Outdoor Bakkeveen organiseert vanaf 16 maart elke woensdagavond een groepsles outdoor fitness.

Tijdens deze buitentraining werk je in groepsverband aan je doel(en). Elke training bevat aspecten om je doelen te verwezenlijken. Zo worden uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid verbetert. Elke training is anders en verrassend. We gebruiken de bosrijke omgeving van Bakkeveen maar ook de faciliteiten op ons eigen terrein.

Plezier en saamhorigheid staan voorop binnen deze lessen, er is geen instructeur die op militaire wijze tijdens de training staat te schreeuwen. Nee integendeel, hij motiveert en zorgt er juist voor dat je net die extra herhaling maakt of nog net dat stukje rent.

Iedereen kan aan de groepslessen meedoen. Er wordt gewerkt met kleine groepen van max. 12 personen omdat wij de individuele begeleiding en het persoonlijke contact belangrijk vinden. Insteek is een beginnersgroep en op termijn een gevorderdengroep. In de buitenlucht op je eigen niveau trainen en toch in groepsverband bezig zijn!

Inhoud van de les
Tijdens de les worden conditionele oefeningen zoals hardlopen afgewisseld met fitnessoefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar ook van gewichten, elastieken en het terrein zelf.

Effecten van de les

  • Verbeteren van conditie, coördinatie en lenigheid
  • Toename van kracht en uithoudingsvermogen
  • Verminderen gewicht en vetpercentage
  • Versterken van het doorzettingsvermogen
  • Verleggen van grenzen
  • Buiten sporten verbetert je weerstand en geeft energie

Wil je ervaren of het iets voor je is? Kom dan langs voor een GRATIS PROEFLES!

Data en kosten
Elke woensdagavond (vanaf 16 maart) van 19.15 – 20.15.
We verzamelen op onze outdoorlocatie, in het bos naast de Kleasterkamp 11 te Bakkeveen.

Wij hanteren geen vast abonnement, je betaalt wanneer je een les volgt.
De kosten voor een les zijn € 6,00. Een strippenkaart voor 10 lessen kost € 50,00.

Max. 12 deelnemers VOL = VOL

Voor meer informatie of opgave kun je bellen met Greetje Scholte op 06-49893506, een mailtje sturen naar [email protected] mag ook.

Geplaatst in: Sportverenigingen, Survival

Geef een reactie