Informatieavond e-bikes Meinsma Fietsen

Op donderdagavond 31 maart a.s. belegt Meinsma Fietsen een informatieavond over elektrische fietsen. De wereld van de elektrische fietsen verandert in een razend tempo. Wat is het verschil tussen een motor in het voorwiel, in het midden van de fiets of in het achterwiel? En hoe zit het nu met de verschillende soorten accu’s? Welke e-bike past bij mij en ben ik er eigenlijk wel aan toe? Allemaal vragen waarop u deze avond de antwoorden zult krijgen. Ook er gelegenheid om vragen te stellen.

Om deze avond niet alleen informatief te houden maar ook nog eens erg gezellig, is Teake van der Meer uitgenodigd die na de presentatie u mee zal nemen in de wereld van zijn prachtige verhalen.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de presentatie.

Aansluitend op deze informatieavond wordt op 1 en 2 april het fietsfeest gevierd. Tijdens deze dagen met tal van activiteiten kunt u de elektrische fietsen van Batavus, Gazelle en Sparta volop uitproberen.

U bent van harte welkom bij Meinsma Fietsen, Dúerswâld 8 in Wijnjewoude!

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie