Vandalisme: oplossing nabij.

Afgelopen zondag 31 januari was het volgende bekend:

Waar is dit goed voor?
Welke drie jongens moesten van zaterdag op zondag nacht [30/31 jan] dit boekenkastje aan de Tsjerkewal zonodig stuk trappen?

Veel lezers van Bakkeveen en omgeving hebben hier al veel plezier van “dit kastje” gehad.
Mijn “PRONKSTUKJE” hebben jullie, moedwillig, kapot gemaakt.
Wil de dader nu ook een flinke vent zijn en zich melden?
Dan kunnen we de schade regelen.
Dus: voorlopig géén boeken.

Vervolg op maandag 1 febr.

Maandag hebben de “slachtoffers” even wat verder rondgeneusd. Blijkt dat bij de kerk 2 ramen kapot zijn gegooid. Dat merk je niet snel, want het was dubbel glas (zie foto’s). Dan is er het spoor van de bierflesjes. Dit begint nabij een woning aan de Nije Buorren. Daar is naar verluid de politie eerder die avond ook op bezoek geweest i.v.m. overlast. Een reactie hieronder noemt al namen van verdachten.
De Himmelploech vond maandagmiddag ook nog Amstelscherven op de route.
De veroorzakers zullen weldra bekend zijn of zichzelf bekend maken nu ze weer wat nuchter zijn geworden en zich hun daden realiseren. De wandeling van het groepje jongeren ging waarschijnlijk vanaf de Nije Buorren naar een adres aan de Mandewijk.

 

Geplaatst in: Oproepen

17 reacties op “Vandalisme: oplossing nabij.

 1. Iris zegt:

  Het zou me niet verbazen dat dit dezelfde boefjes zijn die mijn fiets in de sloot geparkeerd hebben die bij de bushalte Nije Drintse Wei stond! Deze stond smiddags nog netjes tegen het hokje aan, maar om 04.00 uur helaas niet meer! Thanks guys!

 2. Rinus zegt:

  Hallo marjolijn, het is niet normaal om iemand zijn naam zomaar online te zetten. Ik ken die jongens niet maar je kan toch ook onderling contact met ze opnemen zonder dat die heren een slechte naam in het dorp krijgen

 3. patty brad zegt:

  nah stom allemaal zeg die namen zet je toch niet online

 4. lars zegt:

  ey marjolein

  zag het ineens staan en mijn naam staat erbij ik heb er niks mee te maken ga niet zomaar mensen beschuldigen die er niks mee te maken hebben

 5. jeen zegt:

  Volgens mij kan je niet zomaar andermans namen op het internet zetten en ook nog zulke beschuldegingen er bij.laat staan dat je iets van bewijs meld dat zei er iets mee te maken hebben

 6. dick advocaat zegt:

  Graag deze namen er afhalen of hier volgt een rechtzaak !

 7. tunestra zegt:

  Wow dikke fittie hier😂😂

 8. onbekend zegt:

  persoonlijk denk ik dat majolein een verzonnen persoon is, een schuilnaam om de jongens te beschuldigen. ik denk wel te weten welk(e) persoon/personen hier achter zouden kunnen zitten maar verlaag me niet tot het niveau om deze namen hier te vermelden. waarschijnlijk de mensen waarbij het feest heeft plaats gevonden en waarbij er het een en ander is misgegaan omdat er veel minderjarigen waren met alcohol gebruik. laten we eerlijk zijn, deze mensen hebben dan zelf ook geen poot om op te staan.

 9. onbekend zegt:

  persoonlijk denk ik dat majolein een verzonnen persoon is, een schuilnaam om de jongens te beschuldigen. ik denk wel te weten welk(e) persoon/personen hier achter zouden kunnen zitten maar verlaag me niet tot het niveau om deze namen hier te vermelden. waarschijnlijk de mensen waarbij het feest heeft plaats gevonden en waarbij er het een en ander is misgegaan omdat er veel minderjarigen waren met alcohol gebruik. laten we eerlijk zijn, deze mensen hebben dan zelf ook geen poot om op te staan.

 10. Rinus zegt:

  Persoonlijk denk ik ook dat Marjolijn een verzonnen naam is. Die mensen die weten er waarschijnlijk wel meer van en hebben wel het een en ander mee gekregen. of ze zijn erbij betrokken geraakt. Maar wees dan wel eerlijk en zet je eigen naam er gewoon bij!!

 11. Jacob zegt:

  Sorry mensen het gaat hier niet om een echte of geen echte naam maar om het feit DAT JE heel GEWOON MET JE POTEN (sorry handen) van andermans spullen af blijft.

 12. Majolein zegt:

  Mijn oprechte excuses, had het inderdaad niet moeten zeggen ik haal het er zo spoedig mogelijk van af, weet alleen niet hoe..

Geef een reactie