Hulp gevraagd n.a.v. vernielingen

Van tijd tot tijd worden er in Bakkeveen zaken vernield. Dit is heel vervelend voor de betrokkenen. 

Aan de bewoners van Bakkeveen wordt gevraagd om op te letten bij verdachte omstandigheden. Noteer details en kenmerken die van belang kunnen zijn voor herkenning, denk daarbij aan kleur en merk van scooter, auto, helm en jas.

We vragen ook de hondenbezitters goed op te letten bij het uitlaten van de hond, met name in de buurt van het parkeerterrein bij de sportvelden. Voor dit gebied is namens de basisscholen, de voetbalvereniging, SAM’s en Dúndelle ook een oproep gedaan voor het vormen van een whatsapp groep.

 

U kunt uw bevindingen doorgeven aan de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via e-mail aan [email protected].

Als u denkt dat het belangrijk is dat de politie direct komt, kunt u ook altijd 112 bellen. Uw informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

Plaatselijk Belang Bakkeveen

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie