Buurtbus vertegenwoordiger

De buurtbus (lijn 104) die rijdt van Allardsdoog, Bakkeveen, Wijnjewoude, Hemrik, Lippenhuizen, Gorredijk, Terwispel, Tijnje, Gorredijk Luxwoude Langezwaag, Jonkerslân, wordt door de gemeente geregeld.  De gemeente gaat hier mee stoppen en wil hiervoor een stichting in het leven roepen om het beheer van de Buurtbuslijn op zich te nemen. Het gaat puur om overleg van tijd tot tijd.

Voor het draagvlak van de Buurtbus, lijkt het de gemeente wenselijk om uit die dorpen, waar de bus de route heeft, een vertegenwoordiger te laten leveren.

 

Gezocht wordt naar bijvoorbeeld een ouder waarvan de kinderen met de buurtbus naar Gorredijk naar school gaan. Het mag natuurlijk ook gewoon een persoon uit Bakkeveen zijn die zich daarvoor in wil zetten. Bent u zo’n ouder of weet u iemand die dat misschien op zich wil nemen, neem dan contact op met

Janko Brouwer, 06-37179285  [email protected]

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie