14x eerste prijs SDM

SDM behaalt 14 keer de 1e prijs in één weekend
Afgelopen zaterdag 23 januari 2016 heeft Sport- en dansschool SDM met haar 16 wedstrijdteams deelgenomen aan de eerste voorronde van het NNKS (Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance/Showdance) in Drachten. Van de zestien wedstrijdteams behaalden maar liefst 12 teams de 1e prijs, één team de 2e prijs, 2 teams de 3e prijs en één team de 4e prijs. Zondag 24 januari werd er met een deel van de wedstrijdteams deelgenomen aan de Urban Raw wedstrijd in Franeker en hierna kon SDM nog twee 1e prijzen, twee 2e en twee 4e prijzen aan haar prijzenkast toevoegen. Het wedstrijdseizoen is nog maar net begonnen, maar SDM is zeer tevreden met deze uitzonderlijke resultaten.

2e voorronde NNKS in Leek
De 2e voorronde van het NNKS vindt plaats in Leek. Op zaterdag 13 februari kunnen dansliefhebbers langskomen bij de 9e editie van de grootste streetdance/hiphop wedstrijd in het Noorden. Op deze dag wordt er in Sportcentrum Leek gestreden om een beker én punten voor de Noord Nederlands Kampioenschappen (NNKS). De categorieën variëren van beginners (recreatieniveau) tot en met de meer ervaren teams (selectie en demoniveau) en van 6- jarigen tot en met 25- jarigen. De animo om deel te nemen aan deze wedstrijd is enorm en de wedstrijd zit dan ook helemaal vol. Alle deelnemende teams zijn afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland. Toegangskaarten zijn op de dag zelf te verkrijgen voor 5 euro (contant) per persoon. Er doen in totaal zo’n 180 teams mee aan deze grootste danscontest van Noord- Nederland. Na deze wedstrijd in Sportcentrum Leek is het voor iedereen mogelijk om in te stromen bij de lessen in Leek óf op een van de andere leslocaties van Sport- en dansschool SDM. Meer informatie is te vinden op de website van www.s-d-m.nl of op de website van het NNKS: www.nnks.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie