Zonnebloem bezoek aan de Kersttuin

Tuindorado in Drachten verandert ieder jaar van tuincentrum in een prachtige “Kersttuin”.   Donderdag 10 december werden 49 gasten en hun begeleiders welkom geheten bij de ingang van Tuindorado. Enkele vrijwilligers van de Zonnebloem deelden koffiebonnen uit.

Met deze bonnen kon iedereen zelf bepalen wanneer ze de koffie/thee met eventueel  apfelstrüdel, wilden nuttigen.

Sommige deelnemers zijn voor de eerste keer mee en komen ogen tekort om al het moois te aanschouwen. De bewegende ijsberen waren ook dit jaar weer present evenals skihutten en glühwein.

Men kon zich laten fotograferen in een winters sfeertje, namelijk in een arrenslee getrokken door heuse rendieren. Met op de achtergrond  prachtig opgetuigde kerstbomen en bergen met besneeuwde toppen.

Dit jaar was het toch net wat anders dan voorgaande jaren, veel natuurlijke materialen bijv. kerstbomen van latjes en vele andere houten versieringen.

De koffiecorner is bijna twee keer zo groot geworden en men kon hier aangenaam zitten om koffie/thee te nuttigen en even uit te rusten. Vanaf deze plek had je een prachtig zicht op alle versieringen, gekleurde ballen en verlichte kerstbomen, alles gerangschikt op kleur.

Kortom, een geslaagde ochtend, dankzij de vrijwilligers en het Hulpmiddelencentrum, wat rolstoelen beschikbaar stelde.

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o.,

Antje Berga

Geplaatst in: Algemeen, Voorzieningen

Geef een reactie