Rabo brievenbus gaat dicht

Nieuws van de RABO-bank

Op maandag 4 januari 2016 gaan de brievenbussen van de Rabobank in Bakkeveen en Ureterp sluiten. De Rabo-brievenbus in Bakkeveen zit in de voorgevel van de Poiesz-supermarkt, links van de geldautomaat. De brievenbus wordt gebruikt voor het naar de bank verzenden van betaalopdrachten en ingevulde acceptgiro’s.

De reden voor deze sluiting is dat we steeds vaker zien dat (onze) klanten gebruik maken van internet- en mobiel bankieren of van automatische incasso’s. We kunnen ons voorstellen dat u nog wel gebruik maakt van de brievenbus(sen) en dat de sluiting vragen oproept. Heeft u vragen omtrent de sluiting van de brievenbussen? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de best passende alternatieven, zodat u hiervan zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer (0512) 58 77 77. Onze collega’s adviseren u graag, zodat u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven bankieren.

Rabobank Drachten Friesland-Oost.

Geplaatst in: 2015-gebeurtenissen, Algemeen

3 reacties op “Rabo brievenbus gaat dicht

 1. Bert zegt:

  De Rabo bank, laat steeds meer klanten in de kou staan. Allemaal om te besparen. Ze moeten geld vrij maken om de hoge boetes te betalen en hun Top Directeuren met veel geld, naar huis te sturen.

 2. Jan S. zegt:

  Rabo altijd in de buurt???
  Maar steeds verder weg!!!!

 3. siebe skutsje zegt:

  Ik heb op facebook gelezen dat het allemaal de schuld is van de Rabobank!!!!!!!! de directie rijden allen in dikke bmw’s en audi’s!!!!!

Geef een reactie