Kerstwandeling 2015 (update)

Op deze pagina de voorbereidingen en impressie van kerstwandeling 2015.

Klik hier voor de algemene informatie

De koek en zopie was eind november geregeld. Daarna was het even afwachten hoe het weer zich zou gedragen. Is het ijs sterk genoeg om de vaart zonder bruggetje te kruisen? Nee, het wordt een groene kerst. Gelukkig de afgelopen weken niet al te veel regen, zodat de vele regen van november voor het grootste deel in de bodem en sloten verdwenen is.

 

Als het weer een beetje goed blijft zal aan het begin bij de start en ook na de koek en zopie weer nieuwe stukjes route worden gevolgd. We komen door weiland, een plek waar waarschijnlijk nog nooit iemand geweest is en verder bekende en minder bekende bospaden, wat heide, wat kreupelhout, een klein stukje zand, etc. Veel afwisseling. O ja, ook nog een stukje langs de vaart.

  • Voor mensen met wandelwagen: een paar paden zijn wat smal: hier zal een alternatieve route (iets korter ook nog) worden aangegeven op de beschrijving die je bij de start krijgt.
  • Parkeren: Mensen die al in de buurt van de startlokatie zijn geweest: een groot deel van het parkeerterrein ligt overhoop. Dit voor de aanleg van een nieuw parkeerterrein. Bij de kerstwandeling zal ook een deel van het hoogst gelegen parkeerweiland van de vlooienmarkt geopend zijn. Dat betekent vlakbij veel parkeerruimte.
  • De vragen voor de puzzel (3 woorden en 18 letters in totaal) worden nu samengesteld.
  • Deze keer mogen honden mee: goed aangelijnd en zakjes meenemen om eventuele uitwerpselen meteen op te ruimen.

Wordt vervolgd.

Geplaatst in: Kerstwandeling

Geef een reactie