Geslaagd !

Zaterdag 12 december was het survivalexamen voor de jeugdleden van Survivalclub Bakkeveen. Er waren veel ouders en pake’s en beppe’s meegekomen om de jeugd aan te moedigen én te bewonderen. Want wat een fantastische prestaties zijn er neer gezet door alle examenkandidaten. Achttien jeugdleden deden examen voor het diploma brons, zes voor zilver en twee voor goud. Twee jeugdleden zijn geslaagd voor zowel diploma brons als zilver. Een memorabel moment was het behalen van goud door twee jeugdleden, voor het eerst sinds de oprichting van de club in 2011.

Brons:
Brend v/d Heide (Wijnjewoude), Abdal Kader Shawi (Bakkeveen), Menna v/d Woude (Wijnjewoude), Bram van Veldhuizen (Lippenhuizen), Wilco ten Hoven (Siegerswoude), Jente Veenstra (Bakkeveen), Haider Shawi (Bakkeveen), Martijn Hindriks (Ravenswoud), Isabelle Hoogeveen (Bakkeveen), Anco Kerckhoffs (Bakkeveen), Ilse Visser (Siegerswoude), Geryson Feenstra (Bakkeveen), Fleur van Weert (Bakkeveen), Josanne Heessels (Haulerwijk), Lieuwe Spinder (Bakkeveen), Sarah Mekel (Ravenswoud), Jesse Loman (Bakkeveen), Dian Kerckhoffs (Bakkeveen).

Zilver:
Brend v/d Heide (Wijnjewoude), Abdal Kader Shawi (Bakkeveen), Jelle Bouma (Dr. Compagnie), Jileen Meijers (Zevenhuizen), Jasper Becherer (Leek), Elske Krabben (de Wilp).

Goud:
Rick Scholte (Bakkeveen), Jannik v/d Beek (Bakkeveen).

www.survivalbakkeveen.nl

 

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie