ZoMooi: workshop Feest Make-up

Workshop Feest Make-up!!

Wie wil dat nou niet? Een prachtige make-up kunnen aanbrengen voor de feestdagen! Sprankelende ogen, glanzende lippen en een egale huid. Iedereen wil er met de feestdagen tip top uitzien! En dat is wat we bij deze workshop gaan leren, stap voor stap gaan we alles bij langs om een geweldige make-up aan te brengen!

Ook kun je vragen stellen, ideeën meenemen en persoonlijk advies krijgen! De avond is een en al gezelligheid met lekkere hapjes en drinken! Kom gezellig met vriendinnen of kom alleen en maak kennis met andere gezellige dames!

De workshop zal uit het volgende bestaan:

  • Wanneer? Woensdagavond 4 november
  • Tijd?            van 19:00 tot 21:30
  • Waar?         Zomooi Huidsalon te Bakkeveen
  • Prijs?           €20,- p.p. inclusief hapjes, drankjes, goodiebag!
  • Extra’s        10% KORTING deze avond op het gehele make-up assortiment!!
  • Aantal plaatsen  Nog 3 plekken vrij
  • Uitleg De basis make-up aanbrengen van camouflage tot oogschaduw, wenkbrauwen leren tekenen, de mooiste punten van jezelf op laten vallen, sprankelende oog make-up aanbrengen voor de feestdagen, uitleg over make-up producten en waar iets nou eigenlijk voor bedoelt is! In totaal zal de avond ongeveer 2,5 uur duren.

Je kunt je aanmelden door middel van een mail te sturen naar: zomooi-huidsalon@outlook.com of door even te bellen naar 06-15535257

Naomi Witte

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie