VerkeersONveiligheid

Wil je zelf iets doen aan de verkeersonveiligheid in jouw dorp of wijk, maar weet je niet goed hoe? Meld je dan aan voor de cursus Werk aan de weg! Tijdens een informatieve avond krijg je inzicht in wat je samen met je dorps- of wijkgenoten kunt doen aan een verkeersveilige buurt. De cursus wordt bij jou in de buurt aangeboden. NHL Hogeschool werkt hiervoor samen met Doarpswurk en Veilig Verkeer Nederland.

 • Zelf de verkeersonveiligheid in jouw dorp of wijk verbeteren
 • Inspirerende praktijkvoorbeelden
 • Cursus in de regio

De cursus Werk aan de weg is interessant en leerzaam als je als dorps- of wijkbewoner wordt geconfronteerd met verkeersproblemen. Maar ook als je als bewoner (en professional) de leefbaarheid in je dorp of wijk wil verbeteren en/of beter wil organiseren met het oog op mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Tijdens de cursus word je uitgerust met basiskennis en organisatiekracht voor een verkeersveilige buurt die je in je eigen woonomgeving kunt inzetten.

Ben je geïnteresseerd in de cursus Werk aan de weg? Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.nhl.nl/werkweg

De kosten van € 10,– worden vergoed tegen inlevering van een verslag van de cursus.

Plaatselijk Belang Bakkeveen

Geplaatst in: Oproepen

1 reactie op “VerkeersONveiligheid

 1. jan zegt:

  Wanneer gaat er wat aan die hekjes gebeuren op de mjumsterwei.
  In het donker en met een tegenligger zie je die dingen helemaal niet staan.
  Dan rijd ik daar 60 en zie ze op het laatste moment.
  Alleen een klein reflectortje erop die je amper ziet.
  Gevaarlijke rothekjes zijn het.

Geef een reactie