Plaza De Kolk in Top-100

Plaza De Kolk Bakkeveen in de Top Nederlandse Cafetaria’s.

Tijdens een sfeervolle bijeenkomst afgelopen maandag 12 oktober,  in studio 21 in Hilversum, werd de uitslag bekend gemaakt van het onderzoek “Cafetaria Top 100” georganiseerd door vlakblad Snackkoerier. Op de ranglijst van de honderd beste cafetaria’s van Nederland behaalde Plaza De Kolk uit Bakkeveen de 51e plaats. De bedrijven werden in het voorjaar van 2015 bezocht door een mystery visitor die de cafetaria’s op vijftig punten beoordeelde. Het laatste deel van het traject werd afgerond door een vakjury bestaande uit o.a. een gastvrijheidexpert en dhr. Muller van SVO Vakopleiding Food.

Rapport Plaza De Kolk
Goed op elkaar ingespeeld. Dynamische sfeer. Aantrekkelijk, superschoon en klantvriendelijk. Ja, de  jury was zeer te spreken over De Kolk in Bakkeveen. Het bedrijf, aangesloten bij Plaza, maakte een forse sprong in de Cafetaria Top 100. Eigenaren Jan en Tea Douwsma zijn sterk betrokken bij het dorp, getuige alle positieve uitingen van verenigingen. Dit jaar hield De Kolk weer een actie voor Villa Pardoes, een verblijf voor ernstig zieke kinderen. Jan en Tea Douwsma zijn erg blij met dit commentaar en bijzonder trots op hun  Top 100 notering. “Een positie in de “Cafetaria Top 100” is een stukje erkenning voor de kwaliteit van  onze producten en gastvrijheid.”

Klik hier voor de verdere uitslagen.

 

Geplaatst in: Snackbar De Kolk

10 reacties op “Plaza De Kolk in Top-100

 1. Huub Bouma zegt:

  Gefeliciteerd Jan,Tea en medewerkers,jullie hebben het verdiend

 2. Johan zegt:

  Van harte! Smaak van de producten is goed, sfeer is prima, medewerkers zeer vriendelijk, maar de hoeveelheid vind ik tegenvallen de laatste tijd. Ongeveer een maand terug nog een plate besteld daar. Van te voren gevraagd of die plate (hete kip) voldoende was voor een goede eter. Mij werd verzekerd dat dit het geval is. Ik was samen met nog iemand, allebei wel zin in een vullende, lekkere maaltijd + biertje. Helaas viel dit tegen, ik heb nog een loempia moeten bestellen, de ander ook nog een aanvulling om verzadigd te raken. Smaak was prima, hoeveelheid dus niet. Ik vind dat personeel dit beter aan moet geven.

 3. Sandi zegt:

  Gefeliciteerd! !! Goede service, altijd vriendelijk.

 4. ytsje Wilstra zegt:

  Jan Thea en alle meiwurkers fan herte lokwinske jimme hawwe it dik fertsjinne it is altyd drok by jimme en dat is hiel moai. groetnis fan Ytsje en oant sjen.

 5. Tibbe zegt:

  Je kan er inderaad een heerlijk snackje halen, tevreden over het personeel. Behalve over Wilco. Wat is dat een trage werker zeg! En ik zie hem vaak genoeg zelf een bak patat wegmoffelen in zn vette klauwen. Verbeterpuntje.

 6. van Veen zegt:

  Ik heb gehoord dat hij zijn sokken altijd binnenstebuiten draagt!

 7. Ronald zegt:

  Ik hoorde dat hij overdag door het leven gaat als Lennard Rietveld maar bij het op komen van de maan veranderd in de geesteszieke Rennard Lietveld.

Geef een reactie