Nieuws van de 3 Provincien

Wij kunnen uw stem goed gebruiken

Wij zijn trots! Zoals u inmiddels wellicht weet zijn wij wederom genomineerd voor de titel ‘Camping van het jaar’. Er is inmiddels al veel op ons gestemd en de vele enthousiaste reacties die wij ontvangen met betrekking tot de nominatie – per mail, op facebook maar ook persoonlijk – zijn hartverwarmend! Echter, we zijn er nog niet… Stemmen kan nog tot 1 november en is nog nodig! Stemmen kan via: www.campingsvanhetjaar.nl. Alvast hartelijk dank voor de moeite!
PS: Door te stemmen maakt u zelf ook kans op mooie prijzen! Lees er alles over via: http://dedrieprovincien.nl/kanshebber-camping-van-het-jaar-2016/

Herfstmenu
De menukaart is weer aangepast aan de tijd van het jaar. Heerlijke wildgerechten, winterse ingredienten, stoofpotjes en stamppotgarnituren sieren de menukaart. Op onze website http://dedrieprovincien.nl/restaurant/menukaart/ vindt u de actuele menukaart.

Bokbier
Het is er weer, bjusterbaarlik bokbier út Fryslân
Van de Friese bierbrouwerij Us Heit in Bolsward serveren wij Twels bokbier. Een robijnrood, bovengistend bier met het lichte aroma van gebrande mout. Geknipt voor de fijnproever

Geplaatst in: De Drie Provincien, Drie provincien

Geef een reactie