SDM weer volop in actie

SDM IN DE WILP ALWEER VOLOP IN ACTIE

Sport- en dansschool SDM heeft de deuren van haar danszaal in de Wilp weer wagenwijd open staan voor proeflessers. Voor alle geïnteresseerden is het mogelijk om alle danslessen te komen uitproberen. In de Wilp wordt er zowel streetdance/hiphop als groepslessen voor volwassenen gegeven.  Streetdance/Hiphop is een populaire dansvorm op hedendaagse muziek dat bestaat uit verschillende interpretaties vanuit diverse dansstijlen. In de choreo’s vind je verschillende elementen terug van house, afrodance, vogue, wacking, dancehall, old skool, hiphop/lyrical, streetdance, feminine/hiphop. Bij SDM hebben ze streetdance/hiphoplessen voor kinderen vanaf 6 jaar t/m volwassenen. Het grootste gedeelte van de lessen zijn mix-lessen (jongens én meisjes), maar ze  hebben ook één speciale boysgroep in Sportcentrum Leek! Jongere dansers vanaf 4 jaar oud zijn echter al van harte welkom bij kidsdance op één van de andere leslocaties. Bij kidsdance wordt spelenderwijs en met veel afwisseling 45 minuten lekker gedanst en bewogen. Bij kidsdance hoort geschikte en populaire kindermuziek zoals: k3, djumbo, kus, minidisco, etc. De les leent zich uitstekend voor het ontwikkelen van het motorische en ritmische vermogen.

Alle groepen van SDM, dus ook de dansgroepen in De Wilp doen uiteindelijk allemaal mee aan de wedstrijd die SDM jaarlijks organiseert in Sportcentrum Leek én aan de eindshows in het MartiniPlaza theater in Groningen. Er wordt dus altijd ergens naar toe gewerkt in de lessen.

De lessen in Zevenhuizen worden gegeven in Sporthal Op de Welle (Schoolstraat 17). Exacte lestijden zijn op de website van de dansschool te vinden (www.s-d-m.nl).

Het lesrooster voor volwassenen biedt een uitgebreide keuze aan lessen als Yoga, TotalBody, BodyPower (pump), Bootcamp, CircuitTraining, PowerPilates, Lyrical/Modern en Streetdance/hiphop voor volwassenen. Nieuw dit seizoen is de lesuitbreiding op locatie in Marum én de op zichzelf staande yoga-afdeling in Marum (met diverse yoga-vormen als relaxyoga, kinderyoga, poweryoga, morningyoga en basisyoga).

Contact
Alle mensen zijn bij alle lessen van harte welkom voor een gratis proefles. Meer informatie over de lessen en/of andere informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-23604423/ 06-43972620.

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie