De opmaat naar DODO

Maandagochtend 3 aug om 7 uur precies zijn de voorbereidingen voor het 2-daagse DODOfestival op de locatie begonnen. Vrijdag rond de middag moet alles klaar zijn, voordat om 15 uur het feest voor jong en oud los kan barsten.

Officiële festival informatie: www.dodofestival.nl

Het festival is op vrijdag 7 augustus gratis toegankelijk. Voor de zaterdag zijn tickets verkrijgbaar aan de kassa.

Op vrijdag opent de poort om 15:00 uur, op zaterdag om 16:00 uur. Na 1:00 uur zal er geen toegang meer mogelijk zijn.

Locatie
Het Dodo Festival vindt plaats aan de rand van Bakkeveen, rond de sportvelden. Voor bijvoorbeeld de TomTom kunt u Mjumster Wei 16, Bakkeveen intoetsen.

Munten
Op het festivalterrein kun je eten en drinken krijg, hiervoor heb je munten nodig. Deze zijn te verkrijgen op het terrein bij de muntenkassa waar je contant of met pin kunt betalen, maar vooraf kun je via www.dodofestival.nl/tickets met flinke korting een voucher bestellen waarmee je op het festival zelf je munten kunt ophalen. De verkochte munt is beide dagen geldig.

Hieronder een impressie van de voorbereidingen. De meest recente info staat bovenaan.

Woensdagochtend 5 augustus

 

Dinsdag 4 augustus

Maandag 3 augustus

Geplaatst in: Dodo Festival

1 reactie op “De opmaat naar DODO

  1. J zegt:

    Info omtrent munten klopt niet!!! Je kon munten via internet (met korting) bestellen t/m 03 augustus. Zelf ondervonden gisteren. Dit bericht op de site is vandaag (woensdag 05 augustus) geplaatst. Je kon dus al twee dagen geen munten meer bestellen.

Geef een reactie