Voetbaldagen bij v.v. Bakkeveen, de donderdag en vrijdag.

De donderdag stond in het teken van het NTK. ( Nederlandse Techniek Kampioenschap)
Naast het NTK waren ook de finales voetvolley en het 1 tegen 1 toernooi. ’s Avonds was er een BBQ en werd de dag afgesloten met de bonte avond.

Niet te vergeten de prijsuitreiking van het NTK. De prijswinnaars kregen van Sportpartners een uitnodiging om op 1 november 2015 mee te doen aan de landelijke finales van de Nederlandse Techniek Kampioenschappen editie 2015 op het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

De vrijdagochtend stond er een penaltybokaal op het programma. Na de lunch was de prijsuitreiking en afsluiting van de Hollandse voetbaldagen in Bakkeveen.

Daarmee is er weer een week voorbij gevlogen, een week waarin volop werd gevoetbald en veel speltechnische oefeningen werden gedaan. Ook werd de ontspanning niet vergeten.

Voetbalvereniging Bakkeveen en Sportpartners hebben al te kennen gegeven om volgend jaar weer de Hollandse voetbaldagen in Bakkeveen te gaan organiseren. Dus zet het al vast in je agenda. ( eerste week is 18 juli t/m 22 juli en de tweede week is van 25 juli t/m 29 juli )

 

Foto’s van de donderdag:

 

Foto’s van de vrijdag:

 

Geplaatst in: Voetbaldagen vv Bakkeveen

Geef een reactie