SC Heerenveen op bezoek

S.C. Heerenveen speelt, voordat de eredivisie weer losbarst, een aantal oefenwedstrijden in de regio. Deze zomer is ook Wijnjewoude plaats van bestemming en zal op dinsdag 21 juli a.s. om 19:00 uur de selectie van coach Dwight Lodeweges op sportpark “Tusken de Wallen” aantreden tegen Almere City, wat uitkomt in de Jupiler League.

Gastheer van dit evenement zijn v.v. O.D.V. en v.v. Bakkeveen. Voorafgaand aan de aftrap zal een achttal leden van CMV Euphonia het Friese volkslied ten gehore brengen, zoals men dit gewend is in het Abe Lenstra stadion.

De kosten bedragen voor deze wedstrijd:

  • 10 euro voor volwassenen
  • 5 euro voor jeugd t/m 14 jaar

In de voorverkoop kost dit:

  • 8 euro voor volwassenen
  • 4 euro voor jeugd t/m 14 jaar

De kaarten zijn in de voorverkoop (t/m 20 juli) verkrijgbaar bij alle vestigingen van bakkerij v/d Molen te Wijnjewoude, Bakkeveen, Donkerbroek, Haulerwijk en Ureterp.

Adresgegevens wedstrijdveld:

Voetbalvereniging O.D.V.
Te Nijenhuiswei 26
9241 GV Wijnjewoude

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie