Dunsan project in uitvoering

Het Dunsan-project is afgelopen maandag 6 juli echt begonnen met de aanleg van het kunstgrasveld voor de voetbalvereniging ter compensatie van het trainingsveld. De ruimte die nu door het trainingsveld wordt gebruikt, wordt opgenomen in het nieuwe evenemententerrein/toeristisch overstappunt.

Door een “taai” verloop van de aanbestedingsprocedure was de start van het werk vertraagd. Ongelukkiger wijze is de start van de werkzaamheden daardoor samengevallen met de “voetbaldagen”. Door het plaatsen van extra hekwerken en een tijdelijke alternatieve uitgang van het voetbalveld is zoveel mogelijk overlast voorkomen. Wellicht komt er nog een handiger aan- afvoerroute. Medio september moet het kunstgrasveld klaar zijn; het is de bedoeling dat in de bouwvak wordt doorgewerkt.

De volgende fase begint, zoals het nu lijkt, medio oktober.

Geplaatst in: Project Dúnsan

Geef een reactie