SDM behaalt 3x goud

Afgelopen weekend (zondag 21 juni) behaalde Sport-en dansschool SDM met haar 9 wedstrijdteams maar liefst 3 keer goud op de Nederlandse Kampioenschappen streetdance/hiphop in Ahoy Rotterdam. Het jongste dansteam (t/m 10 jaar) ‘FutureCrew‘  en de beide oudste teams 2Remember en Pressplay behaalden met groot puntenverschil een welverdiende eerste plaats.

Daarnaast werd er door de andere SDM teams nog 4 podiumplaatsen gepakt. Van de 9 afgevaardigde wedstrijdteams van SDM zijn er in totaal dus 7 podiumplaatsen behaald, een prestatie van formaat waarbij het Noorden weer mooi op de kaart is gezet.

Totale score Sport- en dansschool SDM:

 • 3 keer eerste plaats
 • 3 keer tweede plaats
 • 1 keer derde plaats
 • 1 keer vierde plaats
 • 1 keer zesde plaats

De sport- en dansschool maakt zich nu klaar voor de grote eindshow in MartiniPlaza die zij vrijdag 26 en zaterdag 27 juni ten tonele brengt. Er zijn nog kaarten beschikbaar, alle informatie hierover is te vinden op de website: www.s-d-m.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

3 reacties op “SDM behaalt 3x goud

 1. Petra zegt:

  GEWELDIG!!! Om heel erg TROTS op te zijn.

 2. Sofie zegt:

  Zooo, geweldig ! Gefeliciteerd allemaal !

 3. ytsje Wilstra zegt:

  Lokwinske, hiel knap fan jimme!

Geef een reactie