Bootcamp in de bossen

Bootcamp in bossen van Bakkeveen

Liefhebbers van de buitenlucht kunnen hun hart ophalen, want Sport- en dansschool SDM draait vanaf april tot de herfstvakantie weer haar outdoorprogramma! In dit outdoorprogramma worden er in het bos van Bakkeveen diverse lessen aangeboden: hardlooptraining en bootcamp.

De bootcamp is gebaseerd op de militaire training die rekruten vroeger kregen. Onder leiding van een ex-militair werk je aan conditie, kracht en explosiviteit. Benodigdheden? Doorzettingsvermogen en sportkleren die vies mogen worden. Deze work-out is op de zaterdagochtend en is geschikt voor mannen en vrouwen en alle sportniveaus! Tevens zeer geschikt voor fanatiekelingen uit andere sportdisciplines.

 

 

 

Dag en tijd(en): Zaterdag 09.00 – 10.00 uur  o.l.v. John
Periode: 18 april t/m okt 2015 (géén lessen in de zomervakantie)

Locatie: Verzamelpunt: ingang van het Bakkeveensterbos (bij de uitkijktoren) Mjûmsterwei 16

Kosten: Voor alle buitensporters, hebben we ook een speciaal outdoortarief samengesteld. Je mag onbeperkt gebruik maken van ons outdoor-aanbod voor €15,- per maand. Meer hierover lees je op de website.

Meer informatie:
Sport- en dansschool SDM, [email protected] en www.s-d-m.nl

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie