Ballonvaart: maandagavond !

[update zondag 28 juni, 21:32 uur]
Maandagavond 29 juni zal het grootste deel van de passagiers mee gaan voor de luchtballonvaart: 11 personen. Die passen mooi in de grootste mand van ballonvaarder Dijkstra. Verzamelen om 19:30 uur op terras van dorpscafé De Brink te Bakkeveen.

Voor de resterende 6 personen (of 7) spreken we hopelijk voor de week van 6 juli nog een ballonvaart af (als de hittegolf voorbij is).

 

 

[update  zondag 28 juni, 14:16 uur]

Ballonvaart gaat NIET  door op zondagavond 28 juni.

De nieuwste weersverwachting geeft voor vanavond wat regen en (niet minder belangrijk) op hoogte een te harde wind. Aan de grond zal de wind wel meevallen, maar daar hebben we weinig aan.

We proberen morgenavond, maandag 29 juni, te gaan varen. Kan iedereen (de personen die zich hebben aangemeld) even mailen naar [email protected] of je dan kunt (of echt niet kunt).

Er zijn 17 deelnemers die in principe met 2 ballonnen gaan. Als we maandag een ballon vol hebben, dan gaan we sowieso. Dit omdat het maandag goed weer lijkt om ballon te varen en die kans laten we niet glippen. Uiterlijk 19:30 uur aanwezig in Bakkeveen.

[einde update ]

 

Aan deelnemers gezamenlijke ballonvaart zondagavond 28 juni vanuit Bakkeveen.

De weersvooruitzichten voor vanavond zijn nog onzeker. Er is een frontpassage en het is nog niet duidelijk of het front op tijd voorbij zal zijn. Als het front wat aan de late kant is zitten we in de (mot)regen en wat te veel wind waarschijnlijk.

De kans is groot dat de vaart vanavond niet door kan gaan, maar om 14:30 uur krijgen we een weers-update van ballonvaarder Dijkstra uit Nietap.

Voor het geval de vaart vanavond niet door kan gaan, willen we graag mikken op morgenavond, maandag 29 juni. Dan belooft het mooi weer te zijn (tenminste dat zijn nu de verwachtingen). Kijk alvast in je agenda. Als er voldoende mensen morgenavond kunnen, dan is de kans erg groot dat we morgenavond gaan.

En nu eerst even afwachten tot het bericht van ca 14:30 uur. tot dan.

Jan van Dalen

PS: Algemene info: www.bakkeveen.nl/ballon

 

Geplaatst in: Ballonvaarten

2 reacties op “Ballonvaart: maandagavond !

  1. anita jerphanion -jansen zegt:

    en waar gaan de luchtballonen dan op

  2. Gurbe. zegt:

    Ja, it wie geweldich!! Ik ha in prachtige jûn hân, ik bin fan fan dy wurden!!

Geef een reactie