Vlooienmarkt 16 mei 2015

Het was deze keer een markt die we eigenlijk al niet meer gewend waren, een wat nattige markt.

Van horen zeggen vernam ik dat het zo rond 06.00 uur begon met wat motregen. het bleef daarna redelijk droog, maar rond 9 uur kwam de motregen weer terug. Om vervolgens tegen 11:30 uur over te gaan in echte regen. We hebben geen zon gezien en op de open plekken waaide het ook nog behoorlijk. Hierdoor kwam de temperatuur niet hoger dan zo’n 10 graden.

Toch wisten nog 399 standhouders het terrein te vinden, en ook de eerste parkeerder/bezoeker was er al om 4.35 uur dat beloofde dus toch nog een mooie markt te worden. Helaas de uiteindelijke toestroom van bezoekers was niet erg groot. en dus waren ook veel standhouders snel klaar met deze dag. Zo tussen 11 en 12 uur waren al veel vertrokken en voor 13.00 uur was eigenlijk iedereen al weg want om 12.00 uur waren er nagenoeg geen bezoekers meer.

Zo zie je maar weer wat voor invloed het weer heeft. Maar niet getreurd volgende week (23 mei) is er alweer een markt.

 

onderstaand een kleine impressie van de markt tussen 08.00 en 09.00 uur

Geplaatst in: vlooienmarkt_2015

6 reacties op “Vlooienmarkt 16 mei 2015

 1. Eva zegt:

  Een mevrouw heeft een antieke stamppot-stamper en emaille schaal van mij meegenomen nadat ik haar €6,40 wisselgeld gaf stopte ze het briefje van €10,= terug in haar tas, Ik ben dus €6,40 en een antieke stamper en emaille schaal armer.
  Als de mevrouw dit leest, wil zij dan zo eerlijk zijn het terug te brengen, ze weet dat de opbrengst voor een goed doel bestemd was, des te meer een domper voor mij
  Bellen dus; 0512512225
  Voor de rest was het een redelijk goede dag ondanks de motregen

 2. Jeen zegt:

  Echt wel 2 bikkels op de fiets en wil je ze nog steunen bij de Poiesz staat een bak bij de flessen automaat waar je je emballage bon in kunt gooien en heb je geen lege flessen gewoon geld erin gooien mag natuurlijk ook

 3. Annette zegt:

  Altijd gezellig in Bakkeveen, zelfs in de regen!

 4. Bruinsma zegt:

  Helaas zitten blauwbekken als standhouder.Toch nog goed verdient ondanks weinig bezoekers. Voor de vrouw nog een bosje bloemen gekocht op de markt en thuis de rest van de dag alle overige verkoopwaar droog en schoon moeten maken.

 5. Arie en Marchien zegt:

  Ondanks de regen was het weer de moeite waard om weer uit Stadskanaal te komen te struinen.

 6. jessica jager-ferwerda zegt:

  ik weet wel van wie de doos met spullen is.
  Hij staat altijd tegenover mij.
  Ik zal hem a.s zaterdag op de hoogte brengen.

Geef een reactie