Villa Pardoes verrast Plaza De Kolk

PLAZA DE KOLK GROOTSTE LEVERANCIER KINDERMENU’S VAN NEDERLAND

Eigenaar Jan Douwsma werd, afgelopen zaterdag 2 mei, aangenaam verrast met de mededeling dat snackbar De Kolk uit Bakkeveen was uitgeroepen tot de grootste leverancier van kindermenu’s van de Plaza Food for All keten. Uit handen van de vrijwilligers Henk en Bertie Muskens van de stichting Villa Pardoes uit Kaatsheuvel, ontving hij een lieftallige PardoesPop (de mascotte van de Villa en de Efteling). Daarnaast kon de jeugd onder de klanten zich op een creatieve manier laten schminken door een tweetal dames en een keuze maken uit een aantal leuke speldjes.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier genieten van een gratis vakantie in een sprookjeshuisje uitgerust met prachtige speeltoestellen.

Plaza ondersteunt Villa Pardoes. Jonge gezinnen, in de groei van hun leven, maken een belangrijk deel uit van onze klanten. Helaas zijn er ook gezinnen waarvan een kind te maken krijgt met een ernstige ziekte. Als organisatie, geeft het ons erg veel voldoening dat wij iets voor deze gezinnen kunnen betekenen en hun even de zorgen van de dagelijkse praktijk te doen vergeten. Naast de jaarlijkse financiële bijdrage  houdt Plaza zich ook bezig met het promoten van Villa Pardoes. De vestigingen zijn in ruime mate voorzien van informatiemateriaal.

Geplaatst in: Snackbar De Kolk

2 reacties op “Villa Pardoes verrast Plaza De Kolk

  1. Henk Muskens zegt:

    Villa Pardoes uit Kaatsheuvel, en hij kreeg een Pardoes pop.

  2. Petra zegt:

    Geweldig …zie ik opeens onze lytse Tirza geschminkt worden door Villa Pardoes bij de Plaza. Ze zag er prachtig uit . Haar mem en grote zus waren ook zeer verrast door deze leuke happening!

Geef een reactie