Vlooienmarkt 04 april

Ha…eindelijk de eerste zaterdag van April….het begin van het nieuwe vlooienmarktseizoen.

En wat voor een begin een top 3 notatie voor de aprilmarkt. Er was niet echt op gerekend vanwege het weer aan het begin van de week. Maar na woensdag werd het steeds beter. Tot op zaterdag….wel koud (vooral op de wind) maar met zo nu en dan het zonnetje erbij werd het toch weer een leuke gezellige dag. De eerste standhouders waren er toch alweer op vrijdag middag. Op zaterdagmorgen 05.00 uur waren al zo’n 50 standhouders aanwezig. Uiteindelijk hebben een dikke 300 standhouders een plekje toegewezen gekregen.

Wel konden we niet overal standhouders kwijt omdat het op veel plaatsten toch nog erg drassig was. Dat gaf met parkeren ook de nodige problemen. Er zijn 5 auto ’s met de “voetbal”-tractor vlotgetrokken.

Een kleine reportage deze keer, want ook de fotograaf werd ingezet bij het parkeren.

kijk ook op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/vlobak

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2015

3 reacties op “Vlooienmarkt 04 april

  1. Laura zegt:

    Het was een weer een gezellige markt! En de politie heeft direct de foutparkeerders aangesproken, helemaal toppie!!!

  2. Gastenverblijf It Beaken zegt:

    En onze “Engelse gasten” waren er ook!

  3. Rob Sluiter zegt:

    Leuke markt, afgelopen 2 mei ook,..wel 2 punten kritiek.. Het valt ons op, dat op de weg (mjumsterwei) naar de parkeerplaats er steeds mensen zijn, die gaan stilstaan met auto (minutenlang) om iemand uit te laten stappen of uit te laden en dan sta je steeds vast en dat houdt op..je moet passeren, maar aan de andere kant komt er ook verkeer aan, zouden de verkeersregelaars daar iets van kunnen zeggen? En het gras loopt erg hobbelig, je moet uitkijken, dat je je enkels niet verzwikt, zeker als je ietsjes ouder bent al.. Verder hele gezellige markt, dat is altijd top! (Maar toch ff 2 puntjes genoemd, die het nog prettiger zouden maken)

Geef een reactie