Bakkeveen in de Telegraaf

In de Reiskrant van de Telegraaf van zaterdag 25 april staat een reportage over wandelen in Bakkeveen. Telegraaf medewerker Joop Duijs heeft eind maart een voorbereide route gelopen. De bedoeling was een route van 25 km, waarbij ook een deel ervan kon worden gelopen. Blijkbaar is alleen het westelijk deel naar de Duurswouderheide afgelegd op de bewuste dinsdag in eind maart. Van de gebieden richting Allardsoog is niets beschreven. Dat is op zich niet erg: nu is er de mogelijkheid van een 2e helft ergens in de komende jaren. De pagina is tot stand gekomen op initiatief van de commissie die de 3 Provincien wandeltocht organiseert. Op deze wijze kon er extra publiciteit ook extra aan de tocht worden gegeven. (zie www.3wandel.nl ).

Kijk hier voor het artikel in de digitale Telegraaf. 

In de papieren Telegraaf is het artikel net iets anders: klik hier voor de pdf.   Hieronder de verkleining

Geplaatst in: Wandelen & fietsen

Geef een reactie