GIANT Survivalrun

[de inschrijving is per 1 augustus gesloten. Er staan 900 deelnemers op de lijst + reservelijsten]

Inschrijving GIANT Survivalrun vanaf 1 mei open!

Zaterdag 12 september organiseert Survival Bakkeveen wederom de survivalrun in de bossen van Bakkeveen, met dit jaar meer dan 850 startplaatsen! Op 1 mei start de mogelijkheid tot inschrijving, voor de 1 km (mini’s) 6 km of 8,5 km, voor individuen, koppels én teams!

Stichting Survival Bakkeveen is alweer maanden bezig met de voorbereidingen voor de GIANT Survivalrun van 2015. Dit jaar zullen 850 deelnemers door de bossen van Bakkeveen de hindernissen trotseren, alleen of met een team.  En voor de duidelijkheid: survival is werkelijk voor alle leeftijden. Vanaf 1 mei kan iedereen zich inschrijven, en de ervaring leert dat de 850 startkaarten binnen een mum van tijd zijn vergeven, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Deze 3e editie zijn er drie afstanden: 1 km, 6 km en 8,5 km. Binnen deze afstanden wordt er onderscheid gemaakt in de volgende categorieën:

  • Mini’s: 6 tot 8 jaar, 1 km rennen door de duinen, met een paar mooie obstakels voor jongere fanatiekelingen!
  • JSC wedstrijdklasse: 10 tot 17 jaar, variërend van 5 tot 9 km. De klasse is alleen voor jeugd die ingeschreven staat bij de Survival Bond Nederland en is dus een landelijke wedstrijdklasse!
  • 6 km (+/- 24 hindernissen): jeugd vanaf 8 jr en volwassenen met een redelijke conditie. Ook is deze afstand een hele leuke uitdaging voor minder ervaren teams die de survivalbelevenis eens willen meemaken.
  • 8,5 km (+/- 30 hindernissen): vanaf 15 jaar, sporters met een goede conditie die op zoek zijn naar een serieuze survival uitdaging. Ook is deze afstand mogelijk voor fanatieke duo’s, die samen de strijd aan willen gaan.

De GIANT Survivalrun start en finisht op het terrein van Zwembad Dúndelle, ook kunnen deelnemers zich in Recreatiecentrum Dúndelle melden voor de start van de run. Het parcours wordt dit jaar deels anders ingericht dan andere jaren en de vaart zal decor zijn voor een paar prachtige combinatie hindernissen. Niet alleen de deelnemers hebben hiermee groots vermaak, ook de toeschouwers mogen van het schouwspel genieten.

Tevens zal het terrein van de Plazahut zal worden benut, met weer een nieuwe activiteit tijdens de run. In samenwerking met onze hoofdsponsor GIANT (door Veenstra Mechanisatie Bakkeveen), zullen een aantal knikladers worden benut voor het bouwen van de hindernissen. Naast deze sponsoren zijn andere bedrijven uit de omgeving van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de GIANT Survivalrun.

Mocht je nou niet mee kunnen of willen doen, maar zou je wel graag een handje willen helpen in de voorbereiding of op de dag van de run, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Mocht je willen, alleen of met een groep vrienden of vriendinnen, neem dan contact op met Greetje Scholte op het e-mail adres: [email protected]

Dus voor jou de vraag: durf jij de uitdaging aan!? De inschrijving opent op 1 mei 2015, en zoals de ervaring leert: VOL = VOL.

Voor meer informatie: www.survivalrunbakkeveen.nl

 

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie