Enquête hondenpoep

Beste inwoner van de gemeente Opsterland,

 

Mijn naam is Joop Klinp. Ik volg een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de CAH Vilentum in Dronten en ben werkzaam bij de gemeente Opsterland als inkoper/calculator/werkvoorbereider bij team Uitvoering.

 

Ik wil u graag uitnodigen om deel te nemen aan mijn onderzoek aangaande hondenpoep.

 

Ik zou het bijzonder op prijs stellen als u uw mening wilt geven over de hondenpoep in de openbare ruimte en specifiek: dat u uw ideeën en oplossingen wilt aanreiken.

Het invullen van deze vragenlijst vergt ongeveer 5 minuten van uw tijd. U kunt deelnemen tot en met zaterdag 31 januari 2015 12.00 uur.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw aandacht en medewerking!

Voor invullen enquête klik hier

 

Met vriendelijke groet,

Joop Klimp

Geplaatst in: Algemeen, Plaatselijk Belang

5 reacties op “Enquête hondenpoep

 1. Vincent zegt:

  Helaas kan ik mij niet vinden in deze enquête. Vraag stelling is vragen naar de bekende discussie wat niets oplost ! Waarom weer een onderzoek terwijl feiten al bekend zijn

  50% van de mensen zal de ontlasting willen opruimen, 30% zal twijfelen, 20% zal het nooit doen volgens onderzoeken. Haal die 30% over de streep met folders en met een positieve inslag ! Mensen gaan geen honderden meters lopen met een zakje.

  Doe wat goed is en plaats de hondenpoepbakken en geef de mensen een folder met goede voorlichting. Dit bureau snoep alweer zes hondenpoepbakken van het budget af !

  Heb een positieve inslag en ga aan de slag met die bak, voordat de vlooienmarkt begint !

 2. T.G. zegt:

  Nu willen mensen wel opruimen, maar vervolgens vind je hier en daar zakjes met inhoud…..
  Inderdaad, bakken plaatsen!

 3. Wietske zegt:

  Er moeten genoeg bakken geplaatst, ik wil geen tijden met een poepzak lopen .Ieder die met een hond loopt moet een poepzak bij zich hebben . Bij controle moet je deze kunnen tonen ,kun je dit niet Boete betalen .

Geef een reactie