Hobby- en Brocante markt Siegerswoude

Hobby- en Brocantemarkten in Dorpshuis Siegerswoude

Wanneer: op zaterdag 29 november en 13 december 2014
Tijd: van 13.00 tot 16.30 uur
Waar: de Uthof 10, Siegerswoude

In de laatste maanden van 2014 worden

twee overdekte hobby- en brocantemarkten gehouden in het Dorpshuis van Siegerswoude. Tijdens deze markten worden onder meer brocante woonaccessoires,  houten kerstdecoraties, sieraden, zelfgemaakte cadeauartikelen,  cupcakes, kaarten, schilderijen en stoffen sjaals/omslagdoeken verkocht. Daarnaast worden demonstraties en workshops servietten- en decopatch decoupage gegeven. Voor kinderen is er een gratis knutsel- en tekenhoek waar op 29 november Sinterklaaswerkjes en op 13 december kersthangers kunnen worden gemaakt.

Zelf standhouder worden?

Wilt u ook uw zelfgemaakte of brocante spullen verkopen tijdens een brocante en hobbymarkt in Dorpshuis Siegerswoude? Of lijkt het u leuk om uw hobby te demonstreren aan bezoekers van deze markt? Dan kunt u zich hiervoor opgeven bij:

Angélique Damen, via tel: 0516-542724 of 06-12857444 of via e-mail: [email protected].

Standhouders betalen €3,- voor een plek van 2,4 meter (inclusief twee tafels en stoelen). De bar en de keuken van het dorpshuis zijn geopend tijdens de markt. Het is in principe niet toegestaan om zelf meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen in het dorpshuis. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen bij het dorpshuis.

 

Geplaatst in: Markten & braderiën

Geef een reactie